hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasımpaşa'nın fesih şartında "yok" yok

    Kasımpaşanın fesih şartında yok yok
    expand

    Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, sadece siyasi içerikli küfür değil, Beşiktaş taraftarının her türlü olumsuz hareketinde stat anlaşmasını tek taraflı fesih haklarının olduğunu açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'a ev sahipliği yapacak Kasımpaşa Kulübü, iki takım arasındaki sözleşme ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.

    CNN TÜRK'e konuşan Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz olumsuz davranışta fesih hakkına sahip olduklarını doğrularken, iddia edildiği gibi bunun sadece siyasi içerikli küfürlere bağlı olmadığını belirtti.

    Kasımpaşa kulübünün stadının kapılarını açtığı Beşiktaş taraftarlarının olası olumsuz davranışlarına karşı sözleşmeye özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı. 

    Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz bu maddenin sadece siyasi küfürleri kapsamadığının altını önemle çizerken "Bizler burada yaşanması muhtemel olayları ve davranışları göz önünde bulundurarak Beşiktaş taraftarının her türlü olumsuz davranışı, toplumu rahatsız edecek küfür veya pankartları sonrası tek taraflı fesh etme hakkını sözleşmeye koyduk" ifadelerini kullandı. 

    Beşiktaş ile geçtiğimiz yıllarda yanı stadyumda oynadıkları maçlar sonrası benzer kötü durumların yaşandığına dikkat çeken Öksüz, "Geçmiş tecrübelerimize dayanarak bu hakkımızı istedik ve Beşiktaş kulübü de sözleşmeyi imzalayarak bunu kabul ettiğini beyan etmiş oldu" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow